Westewind events & specials

Feesten & partijen

Vier het bij Westewind

Met een capaciteit van ongeveer 200 flexibele zitplaatsen, is Westewind geschikt voor kleine en grote groepen. Ook beschikken we over een voorterras. Dit terras biedt ongeveer 50 zitplaatsen afhankelijk van de opstelling. In de zomer kan hier ook gebarbecued worden.

Daarnaast is het mogelijk om met onze partners op het strand een complete dag te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een beachvolleybal competitie met aansluitend een cocktail workshop en barbecue bij Westewind.

NEEM CONTACT OP
 • Verjaardag & jubileum bij Westewind

  Verjaardag & jubileum

  Bij Westewind kun je jouw verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheid op een bijzondere manier vieren. Een intiem familiediner of een uitbundige babyshower, wij helpen jou graag bij het plannen van het ultieme feestje.

  Of je nu op het terras wilt lunchen met vrienden en familie of juist wilt genieten van een uitgebreid diner in de serre, wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor elke gelegenheid. Denk aan luxe lunches, barbecues en cocktailparty's. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw speciale dag perfect verloopt.

  Neem gerust contact met ons op om jouw wensen en ideeën te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat jouw viering bij Westewind een onvergetelijke ervaring wordt.

 • Bruiloftsfeest bij Westewind

  Bruiloftsfeest

  Westewind is de perfecte locatie voor het vieren van jullie bruiloftsfeest met een adembenemend uitzicht op zee. Het restaurant biedt verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijke dag, van een intiem diner tot een uitbundig feest.

  Er kan gekozen worden uit verschillende menu-opties en drankarrangementen, waarbij er rekening wordt gehouden met jullie persoonlijke wensen en budget. Naast de culinaire invulling biedt Westewind ook mogelijkheden voor entertainment, zoals live muziek of een DJ. Ook kunnen er verschillende decoratie-opties besproken worden om de locatie helemaal naar jullie thema aan te kleden.

  Kortom, Westewind biedt alles wat nodig is voor een geslaagd bruiloftsfeest met uitzicht op zee! Ons team staat klaar om jullie te helpen bij het plannen van jullie droomdag.

 • Vergaderen bij Westewind

  Zakelijk

  Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een informeel uitje, Westewind is de perfecte locatie voor een geslaagde dag aan het strand met relaties of collega's. 

  Naast heerlijk eten en drinken bieden wij in samenwerking met onze partners ook de mogelijkheid om te genieten van diverse activiteiten op het strand, zoals volleybal. Het strand van Scheveningen is een geweldige plek om samen met collega's of vrienden te genieten van een potje beachvolleybal en na afloop te genieten van een drankje en hapje in het restaurant met uitzicht op zee bij Westewind.

  Neem contact op met het team van Westewind om de mogelijkheden te bespreken en de perfecte dag te plannen voor jouw zakelijke wensen.

Vier het bij Westewind
Wijn Westewind
Westewind op de boulevard van Scheveningen